середа, 11 червня 2014 12:35

У Миколаєві 20-річну модель побили, зґвалтували і пограбували

У Миколаєві 20-річну модель побили, зґвалтували і пограбували
Фото: google.com.ua

Ввечері 10 червня на 20-річну мешканку Миколаєва було скоєно напад. Про це Gazeta.ua повідомили у прес-службі МВС Миколаївської області.

"На дівчину, яка прогулювалася по парку в Заводському районі міста, напав зловмисник. Чоловік відібрав у жертви гаманець і телефон. Розірвав одяг, після чого побив і зґвалтував", – розповіли у відомстві.

Перелякану дівчину голою у кущах знайшов перехожий. За його словами, бідолаха ховалася і вся тремтіла від жаху. "Я йшов із роботи, аж бачу хтось у кущах сидить. Придивився поближче, молода дівчина! Вся у синцях і гола. Я попросив мене не боятися, зняв із себе піджак, накинув на неї та викликав швидку", – розповів місцевий мешканець Василь.

Між тим, співробітники МВС вже за годину знайшли ґвалтівника. Чоловік розпивав горілку навпроти кіоску, розташованого неподалік від місця нападу. Ґвалтівником виявився 35-річний безробітний, котрий раніше вже мав судимості.

Наразі постраждала перебуває в лікарні, після того, як її випишуть, дівчина поїде на упізнання. Утім, в міліції переконують, що мають незаперечні докази провини чоловіка. У тому числі вкрадений мобільний телефон, який нападник не встиг продати і написане ним щиросердне зізнання. Ґвалтівник наразі перебуває у СІЗО. За скоєний злочин чоловікові загрожує від трьох до п'яти років тюрми.

Своєю чергою, мати зґвалтованої дівчини Ірина більше переймається психічним станом своєї доньки. "Моя донька завжди була весела, привітна, а зараз навіть зі мною не говорить! Із нею таке зробили, бо вона дуже красива. Ще із шкільних років працювала моделлю", – розповіла мати потерпілої.

Зараз ви читаєте новину «У Миколаєві 20-річну модель побили, зґвалтували і пограбували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути