четвер, 18 квітня 2013 19:37

У Львові виготовляли контрафактний "Адідас"

У Львові виготовляли контрафактний "Адідас"
Фото: newsmax.com.ua

У Львові припинили нелегальну діяльність одного із приватних підприємств, яке без належних документів шило одяг, який маркували емблемою фірми "Адідас".

"Учора цей цех було викрито, - говорить працівник міліції. - Це легальне приватне підприємство, яке нелегально шило одяг під чужим брендом. Там було виявлено 25 станків для шиття. Наразі встановлюємо збитки, які було нанесено компанії "Адідас".

Оперативники у приміщенні приватного підприємства виявили партію незаконно виготовлених спортивних костюмів на суму понад 12 тисяч гривень.

Керівнику фірми загрожує тюрма.

"За фактом відкрито кримінальне провадження, яке внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 3 ст. 229 КК України, - повідомило джерело. - Але враховуючи, що власник -це жінка, то імовірно, що отримає покарання у вигляді штрафу".

Представники фірми "Адідас - України", повідомили, що виготовлення контрафакту торговельної марки негативно впливає на її імідж та через недотримання технологій виробництва може становити загрозу здоров'ю людей.

Наразі міліція встановлює мережу розповсюдження товару.

Зараз ви читаєте новину «У Львові виготовляли контрафактний "Адідас"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути