понеділок, 19 серпня 2013 10:14

У Львові пасажири захопили автобус, що прямував до Німеччини

У Львові пасажири захопили автобус, що прямував до Німеччини
Фото: ru.golos.ua

Близько 50 пасажирів рейсового автобуса Кіровоград-Трієр столичної фірми "Колумб" стали заручниками вельми нестандартної ситуації у Львові.

Виїхавши з Києва до 8:39 неділі, в той же вечір, близько 17:00, автобус заїхав довантажитись на Стрийський автовокзал Львова. Як виявилося, на решту 6 вільних місць горе-фірма продала 11 квитків.

Природно, ті хто не міг виїхати в буквальному сенсі захопили автобус, вимагаючи надати інший транспорт або загрожуючи нікого нікуди не випустити.

Про це кореспонденту ГолосUA повідомили пасажири автобуса. Особливо завзяті полізли в бійку з водіями, намагаючись вирвати ключі із замка запалювання.

Щоб відправити до Німеччини пасажирів, яким не знайшлося місця, було потрібно близько 200 євро, люди самі запропонували зібрати по 5 євро. В результаті зібрати вдалося лише 170 євро. Не дав результату і дзвінок до Києва. В офісі "Колумба" цинічно відповіли, що це проблеми самих пасажирів.

Зараз ви читаєте новину «У Львові пасажири захопили автобус, що прямував до Німеччини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути