Ексклюзиви
понеділок, 20 квітня 2015 12:31

У лаунж-барі Києва викрили елітний бордель: повії "брали" 5 тисяч за годину

 

У столиці під виглядом танцівниць стриптизу молоді дівчата надавали в розважальному закладі сексуальні послуги чоловікам за чималу грошову винагороду – 5 тисяч гривень за годину. Половину прибутку від інтимних втіх повії забирали собі, решту віддавали організаторам цього пікантного бізнесу.

Про це повідомляє прес-служба ГУМВС України в місті Києві.

За словами т. в. о. начальника УБЗТЛ міста Києва підполковника міліції Володимира Охріменка, злочинна схема функціонувала доволі налагоджено. Дівчата були добре проінструктовані, як мають поводитися, коли до них завітав черговий клієнт. Здебільшого це іноземці.

 

"Молоді путани люб'язно сідали за столик до відпочиваючого, ненав'язливо пропонували їм відпочити "по-дорослому". При цьому одразу ж наголошували – ціна задоволення досить значна. Якщо клієнт погоджувався, він повинен був підійти до бармена і розрахуватися. Потім знімав номер в цьому ж готелі. Саме там проститутки і надавали чоловікові сексуальні послуги.

Як пояснили затримані повії, у кінці тижня їм повертали лише половину зароблених грошей. Тобто, із 5000 гривень їм віддавали лише 2500. Решта грошей залишалася у організатора", - повідомили в міліції.

Зараз ви читаєте новину «У лаунж-барі Києва викрили елітний бордель: повії "брали" 5 тисяч за годину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути