четвер, 31 травня 2012 14:12

У кримському будинку для літніх людей сталася різанина

У кримському будинку для літніх людей сталася різанина
Побитий не збирався прощати образи. Фото: vesti.az

В одній з кімнат Соленоозерского будинку-інтернату для престарілих та інвалідів (Джанкойський район) знайдено труп 54-річного підопічного з проникаючим ножовим пораненням грудної клітини. Про це пише УНН.

З метою встановлення безпосередніх свідків та очевидців злочину оперативники опитали всіх підопічних інтернату та персонал, що знаходився в цей день на зміні. В результаті правоохоронці запідозрили у скоєнні вбивства 66-річного сусіда потерпілого по кімнаті. Чоловік свою причетність до вбивства заперечував.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Київщині чоловік через суперечку зарізав власного брата

Як встановлено, у цей фатальний день для постояльців інтернату почався з розпиття спиртного, а вже ближче до обіду виникла сварка через гроші, і потерпілий, пред'являючи свої претензії, вдарив підозрюваного кулаком в ніс. Після чого інцидент, здавалося, був вичерпаний, і всі дружно вирушили на післяобідній сон. Але, затамувавши злобу на кривдника, побитий не збирався прощати образи. Дочекавшись, поки всі заснуть, він взяв свій ніж і, підійшовши до сплячого на сусідньому ліжку пенсіонеру, завдав один удар ножем у груди. Після цього ретельно заховав знаряддя злочину на вулиці і, повернувшись в свою кімнату, спокійно ліг спати. Причиною смерті потерпілого стало проникаюче колото-різане поранення грудної клітини з ушкодженням серця і легені.

Чоловікові, який вчинив злочин, пред'явлено звинувачення і обрано запобіжний захід арешт.

 

Зараз ви читаєте новину «У кримському будинку для літніх людей сталася різанина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути