середа, 19 червня 2013 18:27

У Кіровограді підприємець вбив свого працівника

У Кіровограді підприємець вбив свого працівника
Фото: viche.lutsk.ua

У Кіровограді затримано 35-річного підприємця. Він підозрюється у жорстокому вбивстві 42-річного найманого працівника.

"Пригода сталася наприкінці травня цього року. До міліції зателефонували люди, що неподалік дороги до дачного кооперативу виявили труп чоловіка. На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група. При огляді на тілі померлого було виявлено численні синці та садна. Був без одягу і документів. Робота по розкриттю злочину ускладнювалася, адже ніхто з дачників убитого не знав", - повідомив начальник Кіровоградського міського відділу УМВС в Кіровоградській області Юрій Колибєлкін.

Слідчі вийшли на підозрюваного у вбивстві місцевого підприємця.

"Встановлено, що пізньої ночі між ним та найманим працівником сталася суперечка. Під час якої підприємець сильно побив свого робітника. А потім змусив чоловіка роздягтися і тут же спалив його речі. Щоб приховати сліди злочину, ще живого потерпілого вивіз в багажнику власного автомобіля на інший бік дачного кооперативу. Там його залишив прямо на вулиці помирати. Сам же додому повернувся аж під ранок. Щоб не привертати до себе увагу, попрямував на роботу. Вітався з сусідами, співчутливо знизував плечима, коли люди розповідали про жахливий випадок, що стався в їх мікрорайоні. Він думав, що таким чином відведе від себе підозру", - розказав Колибєлкін.

За результатами судово-медичної експертизи з'ясувалося, що у чоловіка зламані ребра, є численні крововиливи. Причиною смерті, ймовірно, став больовий шок. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 "Умисне вбивство". Проводиться досудове розслідування. Підприємцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Зараз ви читаєте новину «У Кіровограді підприємець вбив свого працівника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути