понеділок, 11 березня 2013 14:46

Спецтема: Українське бездоріжжя

У Каневі депутат на ямах на дорозі заробив круглу суму

У Каневі депутат на ямах на дорозі заробив круглу суму
Фото: smi.dp.ua

У розкраданні державних коштів підозрюють 57-річного депутата Канівської районної ради на Черкащині. Він входить до складу представників комісії служби автомобільних доріг району. У 2011 році він протягом трьох останніх місяців склав завідомо неправдиві акти приймання виконаних робіт на ремонт автомобільних доріг.

"В документі мова йде про капітальний ремонт дороги від Канева до станції Таганча. В результаті чого канівський депутат незаконно заволодів державними коштами у сумі 320 тис. грн", - повідомляє Вікторія Скорикова з обласної прокуратури.

Слідчим відділом управління служби безпеки проводиться досудове розслідування кримінального провадження за ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України (зловживання майном шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах, службове підроблення). За цей злочин закон передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 12 років.

Зараз ви читаєте новину «У Каневі депутат на ямах на дорозі заробив круглу суму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути