Ексклюзиви
пʼятниця, 09 серпня 2013 16:10

У Хмельницькому затримали вбивцю, який перерізав горло матері та дитині

9 серпня 36-річному хмельничанину пред'явили звинувачення в убивстві матері та дитини.

Нагадаємо, 1 серпня у Хмельницькому на вулиці Львівське шосе, 47/1 29-річній Зої Малигіній та її 5-річному сину перерізали горло. Тіла виявила мати Зої, коли повернулася з роботи.

  29-річній Зої Малигіній та її 5-річному сину перерізали горло
29-річній Зої Малигіній та її 5-річному сину перерізали горло

Жінка лежала на ліжку із зв'язаними її ж паском назад руками. У роті шматок матерії, вирваний із простирадла. Поряд з нею лежало тіло дитини.

За офіційною версією правоохоронців, підозрюваний у злочині 9 липня звільнився з місць позбавлення волі. Вранці 1 серпня був на Львівському шосе. Згадав, що тут живе його знайома та вирішив позичити в неї грошей. Адресу ніби то пам'ятав.

Вхідні двері до квартири були не замкнені. Побачивши непроханого гостя жінка стала кричати на нього. Нападник вдарив її. Та втратила свідомість. Непритомну Зою заволік у кімнату та зв'язав руки. Хлопчик став боронити матір. Схопивши кухонний ніж, він перерізав дитині горло. Згодом перерізав горло і жінці.

Щоправда, з квартири не зникло нічого цінного.

"Біля шафи розкидані речі, - говорить дядько загиблої Василь Заїка, 58 років. - Видно, шукав чим зв'язати руки. З квартири зник кухонний ніж, і покривало на ліжку де знайшли тіла. Все інше ніби на місці".

Тож лишається незрозумілим, чому колишній засуджений, котрому вкрай були потрібні гроші, не взяв із квартири нічого цінного.

Наразі стосовно підозрюваного порушено кримінальне провадження за статтею 115 ч. 2 (вбивство). Санкція статті передбачає покарання від 10 років позбавлення волі до довічного ув'язнення.

Слідство триває.

Зараз ви читаєте новину «У Хмельницькому затримали вбивцю, який перерізав горло матері та дитині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути