середа, 11 листопада 2015 15:14

У Харкові на 5 років посадили організатора вибуху біля військової частини ЗСУ

У Харкові на 5 років посадили організатора вибуху біля військової частини ЗСУ
Фото: sbu.gov.ua

Орджонікідзевський райсуд Харкова відправив до в'язниці диверсанта, який готував вибух на залізничній колії біля військової частини.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

"Співробітники Служби безпеки України затримали диверсанта під час спроби активації вибухового пристрою на залізничних шляхах. Колія прокладена до бази паливо-мастильних матеріалів військової частини Збройних сил України.

Терорист планував здійснити диверсію за прямою вказівкою представників фейкової спецслужби терористичної організації "ДНР". Він виготовив вибуховий пристрій з двох мін, протитанкової ТМ 62 та "прилипаючої" міни СПМ. Електродетонатор був виведений на мобільний телефон", - йдеться у повідомленні.

Затримали злочинця на початку літа. Після проведення всіх слідчих дій суд визнав диверсанта винним за ст. 113 (замах на диверсію) Кримінального кодексу України. Його засуджено до п'яти років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Миколаєві до 8 років ув'язнення засудили охоронця голови "народної ради ДНР" Дениса Пушиліна та ще одного терориста, які брали участь у бойових діях проти українських підрозділів у складі терористичної організації "ДНР".

Зараз ви читаєте новину «У Харкові на 5 років посадили організатора вибуху біля військової частини ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути