неділя, 01 лютого 2015 01:58

У Харкові через п'яного водія на Рендж Ровері постраждали чотири людини і сім автомобілів

У Харкові через п'яного водія на Рендж Ровері постраждали чотири людини і сім автомобілів

Чотири людини і сім автомобілів постраждали в аварії в Харкові. Позашляховик Range Rover виїхав на зустрічну смугу і протаранив "Жигулі", чим запустив ланцюгову реакцію, йдеться в сюжеті ТСН.

Навіть після того, як із його вини розбилися три автомобілі, водій позашляховика продовжив рух. Далі він в'їхав у Geely, перекинувся і зачепив іще дві машини, припарковані біля дороги. Постраждали водій та пасажири Geely. Усі вони – співробітники патрульної служби міліції. Двоє з них шпиталізовані з переломами. Одна жінка з розривами внутрішніх органів у реанімації. Водій позашляховика, який пошкодив 6 авто, відбувся переломом носа. Зараз він під конвоєм у лікарні.

За попередніми даними ДАІ, Range Rover належить одній із харківських фірм. А за кермом був нетверезий водій компанії.

"Водія було доправлено до медичного закладу. Маємо підтвердження, що він знаходився у стані алкогольного сп'яніння. На момент прибуття слідчо-оперативної групи та працівників ДАІ, со слів очевидців даної пригоди, водій нібито намагався зникнути з місця пригоди. Але громадяни затримали його до прибуття працівників ДАІ та швидкої медичної допомоги", - розповів керівник відділу управління ДАІ в Харківській області Олег Ніконенко.

Зараз ви читаєте новину «У Харкові через п'яного водія на Рендж Ровері постраждали чотири людини і сім автомобілів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути