неділя, 17 червня 2012 10:32

У ДТП в Італії потрапив автобус з українцями, троє серйозно травмовані

У ДТП в Італії потрапив автобус з українцями, троє серйозно травмовані
Всього госпіталізували вісім осіб. Фото: tsn.ua

У ДТП в Італії постраждали українські туристи. Про це повідомили у Департаменті інформаційної політики Міністерства закордонних справ України з посиланням на Генеральне консульство України в Мілані.

ДТП сталося ще 12 червня о 16.30 за місцевим часом. На 206 кілометрі автостради А21 між містами Кремона і Понтевеккйо-Робекко (Італія) сталося зіткнення легкової автомашини, водій якої втратив керування своїм транспортним засобом, та автобуса, що перевозив туристичну групу з України. Вісім осіб включно з водієм легковика було госпіталізовано в медичні заклади міст Брешія, Кремона та Манербіо з травмами різного ступеня тяжкості.

Станом на 16 червня, за даними українського туроператора, туристичну групу евакуйовано з території Італії, за винятком трьох громадянок України 1976, 1949 та 1956 років народження, які зазнали найбільш серйозних поранень. Втім, їх життя, як повідомляється, знаходяться поза загрозою. Українки перебувають у лікарнях міст Кремона і Брешія. Українські громадяни отримують належне лікування за рахунок полісів, оформлених українською страховою компанією.

Наразі вирішується питання перевезення цих осіб в Україну, додали в міністерстві.

Зараз ви читаєте новину «У ДТП в Італії потрапив автобус з українцями, троє серйозно травмовані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути