Ексклюзиви
середа, 21 грудня 2011 13:20

У Донецьку через аварійний балкон загинули дві людини

У Донецьку через аварійний балкон загинули дві людини

Сьогодні в Донецьку відбулися похорони матері і сина, які загинули в понеділок, 19 грудня. 21-річний студент Донецького національного університету розбився насмерть, випавши з 5 поверху будівлі у студмістечку в центрі Донецька. У той же день мати хлопця викинулася з балкона власної квартири у дев'ятиповерхівці, розташованій в Ленінському районі Донецька.

У Донецькому міськуправлінні міліції підтвердили, що за цим фактом проводиться розслідування. Спочатку розглядалася версія про подвійне самогубство. Однак, за попередніми даними, у молодої людини не було причин вбивати себе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Запорізький студент викинувся з вікна на 9-му поверсі

Загиблий хлопець навчався на п'ятому курсі філологічного факультету ДонНУ на відділенні журналістики. У день трагедії він перебував в університетському профілакторії. Студенти вважають, що причиною нещастя став аварійний балкон. Будівля профілакторію на вулиці Рози Люксембург давно потребує ремонту.

41-річна мама хлопця, швидше за все, не винесла звістки про загибель сина. Перед смертю жінка набрала телефоном чоловіка, повідомила про загибель їхньої єдиної дитини, а потім наклала на себе руки.

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку через аварійний балкон загинули дві людини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути