середа, 16 листопада 2011 14:41

У Дніпропетровську 12-річна дівчинка народила дитину від далекобійника

У Дніпропетровську 12-річна дівчинка народила дитину від далекобійника

12-річна Ольга із Дніпропетровська народила дитину від 42-річного співмешканця своєї бабусі. У дівчинки жодного разу не було місячних.

"Я злякалася за здоров'я дочки, коли побачила у неї на ногах білі смуги, як розтяжки. Відвела до ендокринолога. Лікар глянула, але все було добре. Каже, до гінеколога сходіть. В кабінеті я була при огляді. Лікар дуже акуратно Олю мацала, бо ж мала дівчинка іще, в неї навіть місячних не було ні разу. Раптом намацала щось тверде. Я думала, що це пухлина. Але УЗІ показало, що у неї дитина вже сформована була. Лікар мене заспокоює, каже, це найкраще з того, що вона могла уявити", - розповіла мати Ольги, Ірина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одеського педофіла, який кілька років гвалтував власних дочок, посадили на 12 років

Лікар розпитала дівчинку, хто батько дитини. Ним виявився 42-річний співмешканець її бабусі, далекобійник Микола.

"Три роки тому мама на базарі познайомилася із далекобійником Колею. Він на 17 років її молодший. Я з чоловіком не дуже раді були, бо він замолодий для неї. Але мама казала, що Пугачова може собі таке дозволити, а вона чим гірша? Ми змирилися з тим Колею. Мама його на всі сімейні свята до нас приводила", - сказала Ірина.

Оля розказала, що Микола згвалтував її, коли батько поїхав у відрядження, а мати залишилася на роботі на чергуванні. Олю відвели до бабусі на кілька днів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Рівненщині 17-річний педофіл зґвалтував двох хлопчиків

"Це тривало три дні поспіль. Він так залякав її, що вона боялася пискнути. Нам вона нічого не сказала, тільки з плачем просила не відводити її більше до бабусі. Коли все з'ясувалося, Микола нам заявив, що Оля сама до нього прийшла і попросила показати, що роблять дорослі дяді з тьотями по телевізору", — сказала Ірина.

Після допитів Миколу випустили на підписку про невиїзд. Дочку Ольги її батьки оформили як свою дитину, сусідам розказують, що Оля та маленька Олена - сестрички.

Зараз ви читаєте новину «У Дніпропетровську 12-річна дівчинка народила дитину від далекобійника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути