понеділок, 02 липня 2012 11:43

У Дніпропетровській області відбулося захоплення підприємства "людьми у чорному"

У Дніпропетровській області (Синельниківський р-н) відбулося рейдерське захоплення підприємства ТОВ "ЕКСПРЕС-КИСЛЯНКА", яке займається забоєм худоби.

Про це заявила власник підприємства Яніна Голод.

"У п'ятницю, 29 червня, близько 14-ї години мені подзвонили працівники "ЕКСПРЕС-КИСЛЯНКИ" і повідомили, що підприємство оточене великою групою людей, міцної статури, у чорному одязі і з вогнепальною зброєю. За їхніми словами, частина цих людей незаконно, через паркан, проникла на територію бойні і практично здійснила її захоплення. Також відомо, що ці люди заблокували всі ворота підприємства і не випускають техніку і людей з території. Тракториста викинули з кабіни трактора, коли він намагався заїхати на територію, з другого трактора зірвали шланги, а асенізаторській машині заблокували в'їзд на територію підприємства", - заявила Яніна.

"Безумовно, я відразу ж звернулася до міліції. Побачивши ситуацію, міліціонери сказали, що когось затримати вони не можуть, поки не почалася стрілянина. Після цього приїхав екіпаж Беркута, на чолі з командира Беркута Бойко, які відповіли те ж саме. А те, що кілька десятків невідомих осіб оточили територію, це не вважається правопорушенням. Міліціонери переписали прізвища деяких з невідомих і номери машин, якими була заблокована територія підприємства. Міліціонерам ці люди відповіли, що їх найняла офшорна фірма з Сейшельських островів і що всі вони є членами Федерації дзюдо Дніпропетровської області", - продовжила вона.

"З цього моменту почалася облога бійні, яка триває досі. 30 червня, близько 21 години, до загарбників підтягнулися свіжі сили. Навколо підприємства зібралося близько 50 озброєних бойовиків. Ми знову викликали міліцію, і повторилося все те ж саме, що і в п'ятницю. Переписавши частково прізвища, міліція знову поїхала, пояснивши, що поки немає стрілянини, вони не можуть нічого зробити", - доповнила Яніна Голод.

"Ми знали, що рейдерська схема захоплення бійні реалізується через суд і віртуальну офшорну фірму з Сейшельських островів, але не могли і припустити, що в п'ятницю, а потім і в суботу на підприємство приїдуть справжні бойовики, які заблокують нормальну роботу підприємства", - підсумувала вона.

Зараз ви читаєте новину «У Дніпропетровській області відбулося захоплення підприємства "людьми у чорному"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути