середа, 20 квітня 2016 17:50

У Дніпродзержинську була перестрілка, є загиблі

У місті Дніпродзержинськ на Дніпропетровщині сьогодні, 20 квітня відбулася перестрілка. Об 11:30 невідомі чоловіки під'їхали на автомобілі "Міцубісі" до промислового об'єкту, розташованого на вулиці Західний проїзд. Там почали стріляти по чоловіках, які знаходилися на вулиці. Про це кореспонденту Gazeta.ua повідомили у поліції.

Автор: npu
 

Один із учасників конфлікту отримав вогнепальне поранення грудної клітини, від чого помер у лікарні. Ще один чоловік отримав поранення голені. Після цього озброєні зловмисники втекли, залишивши автомобіль на місці злочину.

"По гарячих слідах співробітники поліції затримали одного з підозрюваних, який доставлений до Дніпродзержинського відділу поліції. По місту введений план "Сирена". Наразі на місці події працюють правоохоронці. Проводяться оперативно-розшукові заходи для встановлення обставин злочину та затримання всіх підозрюваних. Попередньо, конфлікт виник на ґрунті майнової суперечки", - розповіли правоохоронці.

Автор: npu
 

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статею умисне вбивство.

Стріляли сьогодні і у Рівному на вулиці Київській. З автомобіля БМВ стріляли по вантажівці. Всі вільні екіпажі патрульних вирушили туди. Стрілків нібито вже наздоганяють на трасі Київ- Чоп. Про це на своїй сторінці у Фейбук повідомив журналіст Дмитро Леонтіюк.

Факт стрілянини підтвердили у поліції. Нині правоохоронці шукають автомобіль БМВ Х5, чорний, із держномером ВК 0080 та розбитим заднім склом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Житомирщині стався замах на начальника Держгеокадастру

Зараз ви читаєте новину «У Дніпродзержинську була перестрілка, є загиблі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути