понеділок, 27 травня 2013 12:40

У дитячому садку на Рівненщині п'яний юнак убив знайомого

У дитячому садку на Рівненщині п'яний юнак убив знайомого
Андрій Гак. Фото: vk.com

Рівненські міліціонери затримали 18-річного жителя райцентру Костопіль Олександра за підозрою у вбивстві місцевого Андрія Гака. Понівечене тіло молодого хлопця знайшли вранці 25 травня на вулиці Коперніка. Убитому було лише 19 років.

Минулої суботи мертвого незнайомця побачив сторож у дитячому садочку, коли обходив територію. Русявий юнак був убитий ударом в спину, було схоже, що його побили. Сторож з одного погляду зрозумів, що медична допомога йому уже не знадобиться. Чоловік лише покликав міліціонерів – неподалік садочка знаходиться районний відділ МВС.

"На місце виїхала слідчо-оперативна група, шукали знаряддя вбивства, опитували родичів та знайомих жертви. У вбитому упізнали місцевого жителя Андрія", - розповідають в міліції.

Коли юнак вранці так і не з'явився вдома, його бабця захвилювалася. Андрій Гак проживав з нею, бо матір померла.

"Підозрюваного у вбивстві затримали уже через три години – він ровесник жертви. Тієї ночі обидва хлопця були напідпитку і вкотре посварилися, - розповідає Олена Дудко з обласного управління міліції. – Знайомі убитого кажуть, що між двома юнаками уже близько року виникали непорозуміння. Цього разу один із них перейшов від слів до діла і під час з'ясування стосунків зарізав іншого ножем – Олександр наніс Андрієві удар у спину. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за умисне убивство. Кривдник перебуває під вартою в ізоляторі тимчасового тримання. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі".

Зараз ви читаєте новину «У дитячому садку на Рівненщині п'яний юнак убив знайомого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути