понеділок, 03 червня 2013 13:15

У Десятинному провулку продовжують скандальну забудову, незважаючи на заборону

Попри заборону проведення будь яких робіт, у Десятинному провулку, 3-5 продовжує працювати техніка. 3 червня на будмайданчик заїхав екскаватор та група невідомих осіб. З самого ранку він копає, щось на території. Про це повідомила мешканка сусіднього будинку Діна Герцрікен.

"З ранку на фундаментах палацу князя Володимира працює екскаватор. І це незважаючи на рішення судів, що забороняють проведення будівельних робіт. Думаю, що наші славні археологи заявлять, що це розкопки. Коли МЗС рив фундаменти під свого монстра на Пейзажній алеї, археологи теж заявляли, що це розкопки", - каже жінка.

Нагадаємо, суд двічі забороняв будувати тут. Забудовнику, в особі УПЦ Київського патріархату, заборонили проводити тут будь які роботи, через відсутність дозволів від Київради та будівельної інспекції.

Торік, восени тут було зруйнувано два історичні будинки і розпочато будівництво. Роботи зупинили після кількох акцій протесту. Раніше, на цьому місці, столичні археологи знайшли під будинками фундамент палацу князя Володимира Великого.

Зараз ви читаєте новину «У Десятинному провулку продовжують скандальну забудову, незважаючи на заборону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути