вівторок, 08 лютого 2011 10:51

У ДАІ пояснили, що копняками допомагали порушнику сісти у авто

У ДАІ пояснили, що копняками допомагали порушнику сісти у авто

Інспектори ДАІ не били водія на Мінському шосе у Києві, а лише допомогли йому сісти у свій автомобіль.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державтоіспекції, яка коментувала відео в інтернеті. На ньому видно, як чоловік лежить біля своєї машини, а двоє даішників намагаються заштовхати його у свою машину.

"Управлінням Державтоінспекції м. Києва проведено службове розслідування стосовно ситуації показаної в цьому сюжеті. З'ясовано, що 3 лютого 2011 року приблизно о першій ночі на Мінському шосе нарядом ДАІ був помічений автомобіль "Volkswagen Passat", водій якого грубо порушував правила дорожнього руху. Наряд намагався зупинити цей транспортний засіб, але його водій не відреагував на сигнали про зупинку та поїхав далі, при цьому збільшуючи швидкість руху і створюючи аварійні ситуації", - йдеться у заяві.

Співробітники ДАІ згідно з інструкціями, увімкнувши спеціальні звукові та світлові пристрої, розпочали переслідування зазначеного транспортного засобу. Також повідомили по радіозв'язку про це оперативного чергового.

"Через деякий час на вулиці Сошенка водій-порушник зупинився. Намагався вибратись із салону власного авто, але не втримав рівновагу і впав біля нього. Коли інспектори підбігли до втікача стало зрозумілим, чому ця людина поводила себе таким чином", - зазначається у повідомленні ДАІ.

В інспекції стверджують, що від водія було чути запах спиртного.

"Він навіть не міг самостійно стояти на ногах і пересуватись. Водій поводив себе неадекватно, тому інспекторам довелось садити його в автомобіль", - наголосили у прес-службі.

У ДАІ додали, що пізніше водій прийшов до тями і розповів, що вживав алкогольні напої через сімейні негаразди, про що власноруч засвідчив у своєму поясненні.

Нагадаємо, 3 лютого о 1:30 ночі активіст "Дорожнього контролю" Руслан, на якого раніше напав працівник ДАІ, зафіксував на свій відеореєстратор як ДАІшники б'ють водія.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У ДАІ пояснили, що копняками допомагали порушнику сісти у авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути