пʼятниця, 25 жовтня 2013 11:27

У центрі Харкова дотла спалили лімузин, який приїхав за викликом

У центрі Харкова дотла спалили лімузин, який приїхав за викликом
Фото: atn.ua

У Харкові підпалили лімузин, який приїхав за викликом. Як повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" помічник начальника ГУ МВС України в Харківській області Ігор Лупандін, інцидент стався в четвер увечері, коли водій, який приїхав за викликом, чекав клієнтів.

"О 19.23 до нас надійшло повідомлення про те, що по вул. Тобольська, 37, на дорозі горить автомобіль. Туди було направлено два відділення з охорони Дзержинського району Харкова, пожежа була ліквідована о 20.05. Водій автомобіля направлений в лікарню з хімічними опіками обличчя. Зі слів водія, пожежа виникла в салоні автомобіля. За попередніми даними, причина пожежі - занесення відкритого джерела вогню", - розповів І.Лупандін.

Він не зміг сказати, яким чином водій отримав хімічні опіки.

За інформацією регіонального агентства "Медіапорт", невідомий пирснув водієві в обличчя з газового балончика.

"За словами водія лімузина, викликали машину за цією адресою, він приїхав і деякий час чекав біля будинку. Пізніше до автівки підійшов чоловік і постукав у вікно. Коли водій відчинив двері, чоловік витягнув його з салону, вдарив і пирснув в обличчя з балончика зі сльозогінним газом. В цей же час другий чоловік відкрив задні двері авто і кинув щось всередину салону - після цього лімузин спалахнув", - повідомляє "Медіапорт".

У відділі зв'язків з громадськістю ГУ МВС України в Харківській області повідомили, що інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу, вибуху або іншим загальнонебезпечним способом, або заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах, або спричинило загибель людей чи інші тяжкі наслідки) Кримінального кодексу.

"Міліція встановлює обставини і свідків події", - сказали у відділі зв'язків з громадськістю.

Зараз ви читаєте новину «У центрі Харкова дотла спалили лімузин, який приїхав за викликом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути