вівторок, 21 серпня 2012 15:52

У Берліні зійшла з рейок міська електричка

У Берліні поїзд міської електрички зійшов з рейок, пише Berliner Morgenpost з посиланням на пожежну службу. Шестеро людей отримали поранення, в тому числі машиніст поїзда. Всього в електричці знаходилися 55 пасажирів. Аварія сталася відразу після станції Tegel.

Пасажири чекали приїзду рятувальників у вагонах, після чого їх евакуювали з поїзда та доставили в безпечне місце, пише Focus.

Два з шести вагонів поїзда практично перекинулися. Залізничний рух на пошкодженій ділянці було припинено, а замість поїздів запущені автобуси.

На місце події прибули пожежники і поліція. Причина аварії поки не встановлена. Імовірно, інцидент стався через технічну несправність на коліях.

Різного роду поломки та аварії відбуваються з берлінськими міськими електричками досить часто, однак відмовитися від них влада поки не може. У робочі дні ними користуються до 1,3 мільйона пасажирів.

Зараз ви читаєте новину «У Берліні зійшла з рейок міська електричка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути