четвер, 04 серпня 2016 14:40

У багатоповерхівці пролунав потужний вибух
3

Фото: ГУНП у Львівській області

4 серпня о 09:55 у багатоквартирному будинку на вул. Коломийській у Львові пролунав вибух, внаслідок якого важкі травми отримав 31-річний львів'янин, котрий винаймав квартиру у цьому будинку.

Про подію інформує відділ комунікації Нацполіції області.

"За попередніми даними, вийшовши з квартири, чоловік побачив біля дверей 2 пакети зі сміттям. Коли він спробував відсунути пакети ногою, пролунав вибух. З важкими пораненнями потерпілого госпіталізовано. Зараз лікарі встановлюють діагноз. Також пошкоджені стіни загального коридору на поверсі та двері квартири", - йдеться у повідомленні.

На місці події працює слідчо-оперативна група, експерти та вибухотехніки. Правоохоронці встановлюють, що стало причиною вибуху та тип вибухового пристрою. Вирішують питання правової кваліфікації злочину. Проводять слідчі дії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Півмільйона гривень вкрали у чоловіка на вулиці

Нагадаємо, 3 серпня у Чернігові 24-річний чоловік підірвав себе гранатою. Загиблий рік тому повернувся зі служби в зоні АТО. Останні півроку в нього відбулися зміни в поведінці, з'явилися напади агресії, погрожував убити себе та дружину.

Зараз ви читаєте новину «У багатоповерхівці пролунав потужний вибух». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути