понеділок, 31 серпня 2015 13:14

У багатьох "гарячих точках" тихо, рідко стріляють гранатомети. Карта РНБО
3

Ситуація на Донбасі. 31 серпня
Фото: mediarnbo.org
Ситуація на Донбасі. 30 серпня
Ситуація на Донбасі. 29 серпня

Речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко у ході брифінгу розповів про ситуацію на Донбасі за останню добу.

"Учора обстановка на Сході України продовжила тенденцію до стабілізації. Уперше за багато днів була тишу в багатьох "гарячих точках". У Станиці Луганській, Щасті, Золотому, Попасній, Мар'їнці та на всьому Маріупольському напрямку не було зафіксовано жодного обстрілу. Уже другий день поспіль противник не застосовує важке озброєння, міномети та бронетехніку.

На Луганському напрямку неспокійно було лише на північ від Бахмутської траси. Поблизу Трьохізбенки бойовики провели 15-хвилинний обстріл із гранатомету. Вогонь вівся з протилежного берега Сіверського Донця. Короткотривала збройна провокація противника відбулася між Слов'яносербськом і Кримським.

Донецький напрямок. Учора було відносно неспокійно поблизу Світлодарської дуги. На наших передових позиціях у Лозовому і Луганському відбулося до 7 ворожих провокацій із використанням стрілецької зброї і гранатометів. Поблизу Горлівки зафіксовано лише 1 збройний інцидент - у с. Кірове противник відкрив вогонь зі стрілецької зброї. Між Горлівкою і Ясинуватою вчора було тихо.

Поблизу Донецька вчора бойові дії велися лише на передовій лінії оборони на ділянці Авдіївка - Піски. Там вогонь відкривався у темну пору доби.

На Маріупольському напрямку вчора не було жодного ворожого обстрілу", - розповів Лисенко.

Зараз ви читаєте новину «У багатьох "гарячих точках" тихо, рідко стріляють гранатомети. Карта РНБО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути