середа, 29 червня 2016 19:18

Троє українців постраждали внаслідок теракту в аеропорту Стамбула

Троє українців постраждали внаслідок теракту в аеропорту Стамбула

Громадянка України загинула, ще 2 громадян України отримали поранення внаслідок терористичного акту в аеропорту Стамбула у Туреччині, 28 червня.

Про це йдеться в повідомленні департаменту консульської служби МЗС на сторінці в соцмережі Facebook.

"За уточненим даними, у результаті теракту в аеропорту Стамбула загинула одна громадянка України й поранений один громадянин України (осколок влучив у ногу)" - сказано в повідомленні.

Департамент консульської служби рекомендує за потреби звертатися на гарячі лінії генерального консульства України в Стамбулі й МЗС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опубліковано відео моменту вибуху в аеропорту Стамбула

Крім того, консул України в Стамбулі Василь Боднар на своїй сторінці в Facebook повідомив про поранення ще однієї українки. З його слів, жінка перебуває в лікарні, однак загрози її життю немає.

Він також уточнив, що кількість жертв і постраждалих унаслідок теракту в стамбульському аеропорту ім. Ататюрка зросла. За даними губернатора Стамбула, загинула 41 людина і 239 поранені.

Додамо, посольство України в Туреччині рекомендує громадянам України утриматися від відвідування Стамбула через теракт 28 червня.

Нагадаємо, що в міжнародному аеропорту ім. Ататюрка в Стамбулі у вівторок, 28 червня, прогриміли два вибухи. Аеропорт атакували терористи-смертники.

Зараз ви читаєте новину «Троє українців постраждали внаслідок теракту в аеропорту Стамбула». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути