четвер, 07 липня 2016 16:31

Троє хлопців побили та пограбували 17-річну дівчину

Троє хлопців побили та пограбували 17-річну дівчину

Троє чоловіків у центрі Одеси напали на 17-річну дівчину. Душили та погрожували ножем, аби віддала цінності.Відтак нападники заволоділи мобільним телефоном та срібним ланцюжком дівчини. Сума збитку завдана потерпілій становить 4 тисячі 400 гривень. Про це кореспонденту Gazeta.ua повідомили у відділі комунікації ГУНП Одеської області.

"До Приморського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на вул. Успенській троє чоловіків з застосуванням фізичного насильства відібрали у дівчини телефон. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група. Потерпілу було доставлено до медичного закладу, де дівчині лікарі поставили діагноз – стан після удушення, стеноз гортані нульового ступеня. З'ясувалося, що двоє 17-річних та 23-річний одесити, на вулиці помітили самотню дівчину, вирішили її пограбувати. Один здушив за шию, інший приставив ножа та вимагав віддати цінності. Вона віддала мобільний телефон та срібний ланцюжок. Після скоєння крадіжки розбійники швидко залишили місце злочину, але були затримані поліцейськими", - розповіла старший інспектор відділу комунікації Анастасія Сіра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчительку знайшли задушеною в квартирі

З'ясувалося, що старший зі зловмисників раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини. На даний час правопорушники затримані та знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання.

Дівчину після надання медичної допомоги відпустили додому.

За фактом розбою відкрито кримінальне провадження. Зловмисникам загрожує до 10 років з конфіскацією майна.

Зараз ви читаєте новину «Троє хлопців побили та пограбували 17-річну дівчину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути