неділя, 03 листопада 2013 13:37

Троє українців загинули в аварії під Ставрополем

Троє українців загинули в аварії під Ставрополем
Фото: podrobnosti.ua

Під час ДТП в Ставрополі загинуло 3 українця, 1 у важкому стані знаходиться в місцевій лікарні. Про це повідомив речник МЗС Євген Перебийніс.

"Як повідомили у генеральному консульстві України в Росії у Ростові-на-Дону під час зіткнення рейсового автобуса та легкового автомобіля з українськими номерами померло 3 громадянина України. Ще 1 один у важкому стані знаходиться в місцевій лікарні. Зараз МЗС України тримає на контролі цю справу", - повідомив Перебийніс.

Нагадаємо, на трасі "Кавказ" у Ставропольському краї Російської Федерації зіткнулися мінівен з українськими номерами і автобус, в якому перебувала дитяча спортивна команда. За інформацією прес-служби МНС РФ, у ДТП загинули 4 людини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Столичні даішники для боротьби із "Дорожнім контролем" найняли банду "тітушок"

"Автобус з дітьми їхав в Сочі з Махачкали на змагання. Серед загиблих опинився тренер команди. Повідомляється, що у мінівена, що зіткнувся з автобусом, були українські номери. В автомобілі загинули водій і пасажирка, ще двоє постраждали", — йдеться у повідомленні.

У прес-службі поінформували, що в автобусі перебували 34 дитини віком від 10 до 12 років. Серед них ніхто не постраждав. Про причини аварії екстрені служби не повідомляють.

Зараз ви читаєте новину «Троє українців загинули в аварії під Ставрополем ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

51

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути