понеділок, 12 травня 2014 10:11

Троє дезертирів з Одещини вкрали автівку і пограбували АЗС, їх затримали

Міліція затримала трьох військовослужбовців, які втекли 11 травня з військової частини в Одеській області. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства внутрішніх справ.

"Їх затримали вночі на території сусідньої Миколаївської області. У дезертирів вилучено автоматичну зброю і боєприпаси", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, вони погрожували фізичною розправою місцевому жителю, після чого заволоділи його транспортним засобом і намагалися покинути територію Одеської області. Також військові втікачі скоїли розбійний напад на заправну станцію.

 

Нагадаємо, в Одеській області 11 травня з військової частини, розташованої в с.Чабанка Комінтернівського району, здійснили втечу троє військовослужбовців. Дезертири заволоділи трьома одиницями автоматичної зброї (автомат АКС-74) з набоями до нього. Як раніше зазначалося, двоє втікачів (Богдан Дмитренко 1992 р. н. і Віталій Русин 1994 р.) є уродженцями Донецької області, а ще один (Анатолій Кавун 1990 р.) - Одеської.

Зараз ви читаєте новину «Троє дезертирів з Одещини вкрали автівку і пограбували АЗС, їх затримали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути