пʼятниця, 13 грудня 2013 11:05

Тисячі "тітушок" у Києві чекають команди "фас", аби розпочати криваву бійню - ЗМІ

Тисячі "тітушок" у Києві чекають команди "фас", аби розпочати криваву бійню - ЗМІ
Фото: liga.net

До Києва за два останні тижні з регіонів звезли безліч хлопців спортивної статури. На даний момент їхня кількість сягає вже кількох тисяч, йдеться у сюжеті "Грошей" з посиланням на власні джерела журналістів.

"Титушки" у столиці заробляють чималі гроші - у рази більше за звичайних мітингувальників з Антимайдану. Як з'ясували журналісти "Грошей", за цілий день, проведений на провладному мітингу, люди отримують по 200-250 грн, у той час як денний заробіток "титушок" сягає до 800 грн., повідомляє ТСН.

Також, за інформацією "Грошей", спортивні молодики не показуються на люди, доки не почують команду "фас".

Так, кікбоксери і ветерани спецназу, прізвища яких потрапили до редакції програми, очікують на роботу в автобусах, якими зараз забиті столичні провулки. Багато "титушок" переховують за містом.

Наприклад, таке формування нещодавно зафільмували у санаторії "Дніпро" під Києвом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "За Кієв, бл*!" - підтримати Януковича на антимайдан приїжджають "діти революці"

Найгірше, що "титушки" справді - тільки-но надійде команда зі штабу - готові на провокацію. Кров - невід'ємна частина угоди.

"У Києві, якщо треба буде придавити когось або щось, то буде команда "фас". І спортсмени роблять роботу, на задній план відходять ці звичайні люди. А після завершення роботи спортсменів, спортсмени відходять на задній план, а ці змінюються наперед. Типу нічого не було. Так, мовляв, ми такі, і це ви самі між собою влаштовуєте провокації. Тобто план такий", - розповів "Грошам" на умовах анонімності обізнаний з ситуацією депутат.

У провладних бійців безліч варіантів застосування сили, попереджає керівник групи "титушок" - колишній ув'язнений. Мовляв, у штабі замовників щоденно розглядаються найнеймовірніші сценарії. Тому мирним людям на Майдані зараз варто бути вкрай обережними.

 

Зараз ви читаєте новину «Тисячі "тітушок" у Києві чекають команди "фас", аби розпочати криваву бійню - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

108

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути