пʼятниця, 12 серпня 2022 21:54

Спецтема: Війна Росії проти України

Тіна Кароль придбала квартиру родині 9-річного хлопчика з Маріуполя: зворушливий сюжет

Тіна Кароль придбала квартиру родині 9-річного хлопчика з Маріуполя: зворушливий сюжет
Тіна Кароль придбала квартиру родині 9-річного хлопчика із Маріуполя. Фото: 24 канал

Співачка Тіна Кароль у перші дні війни вирушила за кордон, звідки допомагає Україні.

Артистка не змогла залишити без уваги історію Єгора, який став відомий завдяки "Маріупольському щоденнику".

Кароль придбала хлопчику та його родині квартиру на Івано-Франківщині, повідомив у Facebook фотограф Євген Сосновський, який прожив понад два місяці в заблокованому Маріуполі та певний час був поруч з Єгором.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В обох на грудях герб: Кароль показалася з дорослим сином

"Дива трапляються. Отже, тепер Єгор – автор "Маріупольського щоденника" і його сім'я має власне "гніздечко" на Івано-Франківщині! Дякую Тіні Кароль за цей чудовий подарунок і майже щасливе завершення всієї цієї історії з "Маріупольським щоденником", – написав він.

Він додав, "майже", тому, що справді щасливим стане для всіх нас завершення всього цього жаху нашою перемогою.

Він опублікував телесюжет журналістів з ТСН про радісну для цієї маріупольської родини подію.

У сюжеті йдеться, що співачка Тіна Кароль про щоденник Єгора дізналася із соцмереж і зважилася прочитати його зі сцени, щоб глядачі спробували зрозуміти весь біль, який переживають українські діти під час війни.

Небайдужі українці зголосилися допомогти сім'ї з житлом. На все літо дозволили безплатно жити у квартирі у Києві. На довше мати хлопчика Олена і сама не хотіла б – хоч і виховує дітей одна, вже шукала роботу, школу й орендоване житло. Але ціни на оренду квартири в столиці були високі.

"І раптом одного ранку – телефонний дзвінок. То був менеджер Тіни Кароль. Він сказав, що Тіна читає на концертах щоденник і спитав, чи є де нам жити. Я сказала, що ні. І він сказав, що Тіна хоче подарувати нам квартиру. Це був шок", – розповіла Олена.

Вона з дітьми визначилася з регіоном і невеликим містечком – Бурштин на Івано-Франківщині – і знайшла там квартиру. Потім одразу поїхали й оглянули житло, що сподобалося, бо поруч – і ліс, і озеро, і майданчики для гри.

Команда співачки квартиру вже меблювала, тож родина Єгора розраховує переїхати вже за тиждень. Єгор там піде до школи в третій клас, а сестра Вероніка – у дев'ятий.

Щоденник, який восьмирічний Єгор вів в оточеному Маріуполі.

Оригінальний текст.

"Война. Я хорошо поспал проснулся улибнуся и почитал до 25 ст. Ищо у меня умер дедушка. У меня рана на спине видрана кожа. Систре ранение голови маме видрана мясо на руке и дирка в ноге", – так починається щоденник маріупольця 8-річного Єгора. Хлопчик взявся вести його в середині березня, коли російська армія руйнувала місто.

Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль придбала квартиру родині 9-річного хлопчика з Маріуполя: зворушливий сюжет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути