пʼятниця, 04 жовтня 2013 14:57

Тіло зґвалтованої і вбитої українки третій тиждень не можуть забрати з Італії

Прокуратура італійського міста Бранколеоне дала дозвіл на перевезення тіла загиблої українки Тетяни Корупятник з міста Кременчук на Полтавщині, яку 16 вересня зґвалтували та підпалили на пляжі. Родина третій тиждень не може забрати загиблу через брак коштів. Для перевезення треба 50 тисяч гривень.

"Мерія Бранколеоне не оплачує транспортацію тіла. Вони тільки зайнялися збором коштів, поставили в магазинах та церква коробки для пожертв. Але таким темпами не скоро збереться сума. Це мені сказав консул України в Італії, - розказала донька загиблої Юлія Станішевська. - Зараз в нас є близько 20 тисяч гривень. Поки що тіло мами в морзі, але за нього щодня треба платити".

Того дня Тетяна Корупятник після роботи пішла на пляж і не повернулася. Її знайшли на пляжі в заростях без мобільного телефону.

"Вони любила заходити в малолюдні місця. Подзвонила своїй подрузі і сказала, що за нею стежить якийсь чоловік. Знайома вмовила її повернутися, призначила зустріч. Коли прийшла, мама так і не з'явилася, - продовжила Юлія. - Через кілька днів поліція знайшла підозрюваного, знаю, що це 23-річний чоловік ромської національності".

Юлія Станішевська просить небайдужих допомогти зібрати гроші, необхідні для перевезення тіла матері. Кошти можна надіслати на її картковий рахунок 4405 8858 2563 6100 у Приватбанку.

Зараз ви читаєте новину «Тіло зґвалтованої і вбитої українки третій тиждень не можуть забрати з Італії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути