четвер, 06 березня 2014 16:46

"Терористи" у Воронезькій області Росії вимагають приєднання до України

"Терористи" у Воронезькій області Росії вимагають приєднання до України
Олексій Гордєєв. Фото: riavrn.ru

Радикальна терористична організація "Священного братства "Чорний хрест" вимагає приєднати Воронезьку область Російської Федерації до України.

Про це заявив губернатор Воронезької області Олексій Гордєєв, пише "РИА Воронеж".

За його словами, радикали поставили йому ультиматум і в разі його невиконання обіцяють розправитися з ним і його близькими, а також проведенням терористичних актів на території Воронезької області.

Гордєєв заявив, що терористи вимагають публічно оголосити про неприйняття курсу Кремля і президента Росії щодо ситуації на Україні і "негайно подати у відставку" або "публічно заявити про бажання Воронезької області увійти до складу України", або "накласти на себе руки будь-яким чином".

"В мою адресу по електронній пошті надійшов ультиматум, за попередніми даними, з Львівської області України, в якому містяться прямі образи і погрози на адресу нашої держави, на адресу керівництва країни, а також вимоги піти у відставку з оголошенням про те, щоб Воронезька область приєдналася до України", - заявив Гордєєв.

У той же час він зазначив, що "його не залякати".

"Ми будемо робити все, щоб зберегти цілісність нашої держави, підняти авторитет нашої країни на міжнародному рівні, використовуючи для цього всі законні засоби, - підкреслив Гордєєв.

Він також звернувся до влади України з проханням розібратися з місцевими радикалами у відповідності з законами цієї держави та вжити заходів до заборони діяльності подібних організацій.

Зараз ви читаєте новину «"Терористи" у Воронезькій області Росії вимагають приєднання до України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути