субота, 01 листопада 2014 12:15

Терористи з танків обстріляли Щастя та луплять "Градами" по Кримському - Москаль

Терористи з танків обстріляли Щастя та луплять "Градами" по Кримському - Москаль
Фото: day.kiev.ua

Вчора, 31 жовтня, протягом всього дня терористи майже безперервно обстрілювали ряд населених пунктів на Луганщині. Так, із с.Весела Гора (контролюється ЛНР) шість разів обстріляли багатостраждальне м.Щастя. Про це повідомляє голова Луганської обласної дерджадміністрації Геннадій Москаль.

За повідомленням Москаля, стріляли з мінометів, артилерії й танків — прямою наводкою. Зазначається, що інформація про руйнування та потерпілих уточнюється. Крім того, тричі було піддано обстрілам селище Трьохізбенка Новоайдарського району і стільки ж разів — м.Золоте Попаснянського району.

Також голова Луганської ОДА повідомив, що сьогодні, 1 листопада, терористи не припиняють артилерійські обстріли села Кримське Луганської області, є пошкоджені будинки, деякі після прямих влучень загорілися.

"Сьогодні з 9-ї ранку почався інтенсивний обстріл с.Кримске Новоайдарського району. Терористи стріляють із мінометів, "Градів" та гармат. Пошкоджені приватні будинки, деякі після прямих влучень загорілися. Чи є жертви, поки встановити неможливо", - зазначається в повідомленні.

За даними Москаля, обстріл Кримського, яке Збройні сили України звільнили 18 жовтня, тривав і вчора протягом цілого дня.

Через активні бойові дії Москалю довелося відкласти поїздку в цей населений пункт, де він планував оцінити завдані збитки.

"Як тільки ситуація покращиться, в Кримське виїдуть працівники ОДА, МНС, швидкої допомоги та інших служб, щоб надати людям допомогу", - запевнив він.

Зараз ви читаєте новину «Терористи з танків обстріляли Щастя та луплять "Градами" по Кримському - Москаль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути