вівторок, 28 квітня 2015 08:08

Терористи взялися за старе: криють "Градами" сили АТО та мирних мешканців

Терористи взялися за старе: криють "Градами" сили АТО та мирних мешканців
Фото: uapress.info

Увечері 27 квітня ситуація в зоні проведення антитерористичної операції знову загострилася.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

З 18.00 до опівночі незаконні збройні формування 22 рази обстріляли позиції наших військ вздовж лінії розмежування. При цьому злочинці знову застосовували важку артилерію та реактивні системи залпового вогню, у тому числі, по мирних громадянах.

Так, у районі міста Авдіївка бандформування відкрили вогонь по позиціях сил антитерористичної операції із реактивних систем залпового вогню БМ-21 "Град", а з 21.00 до 21.01 випустили пакет "Градів" по населеному пункту Новоласпа Волноваського району.

Крім того, зі 120-міліметрового міномета незаконні збройні формування двічі обстрілювали наші опорні пункти поблизу Пісків і Опитного, по одному разу - в районі Авдіївки і Чермалика та неподалік міста Щастя. Із важкої артилерії злочинці двічі вели вогонь по позиціях сил АТО біля Авдіївки і по одному разу – неподалік Опитного і Чермалика.

Також в ході збройних провокацій проти українських військ бандформування застосовували міномети калібру 82 міліметри, автоматичні гранатомети та стрілецьку зброю.

Крім того, у зазначений період наші підрозділи зафіксували прольоти 7 безпілотників противника, здебільшого – у районі Маріуполя.

Зараз ви читаєте новину «Терористи взялися за старе: криють "Градами" сили АТО та мирних мешканців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути