пʼятниця, 15 березня 2013 16:33

Тернопілля продовжує засипати снігом. Зірвано третину міжміських рейсів
8

Фото: Фото: Андрій ЯНОВИЧ

Циклон з сильним снігопадом та поривами вітру паралізував частину автошляхів Тернопільської області. Автобуси до Івано-Франківська, Чернівців, Львова не їдуть, або їдуть з великим запізненням. Дороги до невеличких містечок та сіл області взагалі перекриті. З початку дня на центральному автовокзалі було зірвано відправку чи прибуття близько 100 автобусів – тобто майже третину рейсів.

„По всіх центральних дорогах рух відкрито, але він ускладнений. Водії найбільше скаржаться на дорогу зі Львова. Частина автобусів забуксувала і так і не приїхала за призначенням. Через негоду зірвано близько 100 рейсів. Що буде до вечора прогнозувати важко. Ми зв?язуємося з водіями, і вони доповідають, чи будуть здійснювати вечірні рейси чи ні", ? розповіла Gazeta.ua диспетчер центрального автовокзалу Тернополя Галина Шпитко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Негода завдала удару одразу по 6 областях

Тим часом в самому обласному центрі сильний снігопад в обідню пору майже припинився. Комунальники розчищають сніг, що нападав за півдня. В зв?язку з погодніми умовами, міська влада скасувала заплановані на сьогодні урочистості до Дня комунальника.

„Такої зими, як ця, я за останні 20 років не пам?ятаю. В 1996-ому було таке, що сніг впав в листопаді, а зійшов аж в квітні. Але тоді падало потрохи. А такого як зараз – щоб в грудні один снігопад, а в березні – новий, не було", ? розповів двірник Ігор Ковальський.

Готуючись до аномального циклону, в Тернополі 15 березня скасували навчання в школах та деяких вищих навчальних закладах. Міська влада звернулася до жителів з проханням не виїжджати без крайньої потреби на вулиці своїм транспортом.

Зараз ви читаєте новину «Тернопілля продовжує засипати снігом. Зірвано третину міжміських рейсів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути