пʼятниця, 18 жовтня 2013 10:30

Тайфун Віпа в Японії: десятки загиблих людей, сотні зруйнованих будинків
9

Кількість загиблих через зсуви на острові Ідзу-осима досягло 23, ще в трьох префектурах тайфун забрав життя трьох осіб, повідомили в п'ятницю японські ЗМІ з посиланням на дані поліції та місцевих адміністрацій.

Раніше повідомлялося про 19 загиблих. На острові Ідзу-осима до ранку п'ятниці виявлено тіла 23 людей, як і раніше, без вісті зниклими вважаються 26 осіб. Понад 300 будинків на острові були частково або повністю зруйновані через великий зсув. Він був спровокований рекордними за інтенсивністю зливами - за добу у цьому районі випало дві місячні норми опадів.

Тайфун "Віпа" пройшов з півдня на північний схід уздовж тихоокеанського узбережжя Японії. В даний час тайфун змінився зоною низького тиску. Однак повідомлення про збитки і постраждалих продовжують надходити з різних районів країни.

Раніше в четвер Головне метеорологічне управління Японії повідомило про формування нового тропічного шторму "Франциско", який отримав порядковий номер 27, на південь від японського архіпелагу.

Зараз ви читаєте новину «Тайфун Віпа в Японії: десятки загиблих людей, сотні зруйнованих будинків ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути