вівторок, 18 березня 2014 22:03

"Свободівці" побили керівника Першого національного та змусили написати заяву про відставку
1

Т. в. о. президента НТКУ Олександр Пантелеймонов написав заяву про звільнення. До вчинення такого кроку його змусили депутати від ВО "Свобода".

Це підтвердив сам Пантелеймонов в ефірі "Громадського ТБ", пише "Українська правда".

Представники "Свободи" приїхали в НТКУ о 19.30 і мали з Пантелеймоновим, за його словами, довгу і настирливу розмову. Після неї тимчасового очільника "Першого національного" змусили написати заяву.

Хоч він і заперечував це, але із відео Олександра Аронця видно, що народні депутати силою посадили Пантелеймонова і били його по обличчю та голові. Депутат від "Свободи" Ігор Мірошниченко називав керівника НТКУ "москалюкою" і звинувачував його постійній брехні на каналі під час Майдану.

Потім близько 20 людей заштовхали Пантелеймонова у позашляховик і вивезли у невідомому напрямку. Ігор Мірошниченко в телефонній розмові пояснив, що це вчинено за критику "Свободи" на телеканалі "Перший національний", який у цей час транслював "Громадське ТВ".

Зараз ви читаєте новину «"Свободівці" побили керівника Першого національного та змусили написати заяву про відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути