четвер, 25 серпня 2011 09:50

Свекруха оцінила життя своєї невістки у 2 тисячі гривень

Свекруха оцінила життя своєї невістки у 2 тисячі гривень

На початку серпня співробітники одного з відділів УБОЗ Донецької області одержали інформацію про те, що жителька Макіївки шукає людину, яка змогла б за гроші вбити її невістку. Установивши замовницю вбивства й переконавшись у реальності її намірів, правоохоронці розробили оперативну комбінацію, у результаті реалізації якої затримали зловмисницю, задокументувавши її злочинні дії.

Про це розповіли у прес-службі МВС у Донецькій області.

Як повідомив начальник УБОЗ ГУМВСУ в Донецькій області Олексій Дикий, під виглядом посередника та потенційного виконавця незвичайного замовлення виступили оперативні працівники. Жінка нічого не запідозрила і розповіла чоловікам, як виглядає її невістка, де живе, коли повертається додому з роботи. На її вимогу виконавець повинен був позбавити жертву життя (спосіб умертвіння не обговорювався), зняти з неї всі цінності, забрати особисті речі, телефон і наявні при ній гроші й передати все замовниці, а тіло закопати.

"Життя своєї 25-літньої невістки 50-літня свекруха оцінила в 2 тисячі гривень, але й цих грошей у неї не було, тому що ніде не працювала. Розплатитися з виконавцем вона планувала після того, як реалізує отримане після вбивства, плюс гроші із сумочки вбитої", - повідомила Марина Голдинська з ВЗГ ГУМВС України в Донецькій області.

Доказом виконання замовлення повинні були стати фотографії, що фіксували процес і результат умертвіння.

Довідавшись про те, що мати її законного чоловіка, з якою вони протягом року жили в одній квартирі, "замовила" її, невістка була шокована. Коли оговталася після почутого від співробітників міліції та переконалася у тім, що все сказане ними є правда, вона погодилася брати участь в інсценуванні власного вбивства.

У призначений час виконавець і посередник надали замовниці все, що зняли з нібито вбитої, і її фото. На них її закривавлена невістка з колото-різаними пораненнями переконливо виглядала мертвою. Замовниця повірила й передала чоловікам частину обіцяних за вбивство грошей. Відразу після цього вона була затримана співробітниками міліції.

Фігурантка не здогадувалася, що на фото нібито побита й зарізана за її замовленням невістка була просто добре загримованою.

За спробу вбивства відносно свекрухи-замовниці порушена кримінальна справа. Причину своєї ненависті до дружини рідного сина жінка чітко вказати утрудняється, погоджуючись із протокольним формулюванням "через давно сформовані неприязні побутові стосунки".

Зараз ви читаєте новину «Свекруха оцінила життя своєї невістки у 2 тисячі гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути