понеділок, 03 вересня 2012 15:05

Сумський "регіонал" розбився на "Лексусі"

Сумський "регіонал" розбився на "Лексусі"

ДТП сталося 1 вересня, вранці - приблизно в 07.00 на 115 кілометрі автодороги "Батурин - Конотоп - Суми", в Сумській області, в Білопільському районі.

За попередніми даними, 40-річний водій автомобіля Lexus GX 470, не врахувавши дорожню обстановку та не переконавшись у безпеці маневру зробив обгін на перехресті сіл Тучне і Супрунівка. В результаті порушення правил обгону водій автомобіля Lexus скоїв дотичне зіткнення з автомобілем ВАЗ 2104, після чого люксовий позашляховик з'їхав у кювет з подальшим перекиданням. В результаті ДТП 57 річний пасажир від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди, а водій з численними травмами доставлений у Белопольскую районну лікарню, повідомляє прес-служба УДАІ Сумської області, пише Автополігон.інфо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві на смерть розбився офіцер СБУ

Водій ВАЗу, приватний підприємець, мешканка селища Жовтневе Білопільського району, не постраждала. В даний час по справі призначені експертизи, допитуються свідки.

За фактом аварії порушено справу частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого).

Як виявилося, в ДТП загинув депутат Сумської обласної ради, начальник обласного об'єднання державних дорожніх підприємств Анатолій Вербовик.

Зараз ви читаєте новину «Сумський "регіонал" розбився на "Лексусі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

130

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути