четвер, 16 жовтня 2014 12:01

Суд відпустив обвинуваченого у вбивстві журналіста В'ячеслава Веремія

Суд відпустив обвинуваченого у вбивстві журналіста В'ячеслава Веремія
Фото: zn

Шевченківський районний суд відпустив з-під домашнього арешту під особисте зобов'язання одного з фігурантів справи про вбивство журналіста газети "Вести" В'ячеслава Веремія - 41-річного керівника охороною фірми Юрія Крисіна.

Як пише в четвер газета "Вести", на засіданні суду в середу справа перекваліфікована за статтею КК "хуліганство, вчинене групою осіб, що супроводжувалося заподіянням тілесних ушкоджень". Санкція статті передбачає позбавлення волі до 5 років.

Адвокат матері загиблого журналіста Віталій Тітич повідомив газеті, що, можливо, на наступних засіданнях суду буде піднято питання про зміну запобіжного заходу обвинуваченому.

Як повідомлялося, 19 лютого вночі в Києві був убитий журналіст газети "Вести" В'ячеслав Веремій - він помер у лікарні швидкої допомоги від вогнепального поранення в живіт.

Міліція Києва порушила за цим фактом кримінальну справу.

2 квітня Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою одному з фігурантів цієї справи. Це уродженець Донецької області, який останні 11 років проживав у Києві. Пізніше суд змінив запобіжний захід на домашній арешт.

Зараз ви читаєте новину «Суд відпустив обвинуваченого у вбивстві журналіста В'ячеслава Веремія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути