четвер, 07 липня 2016 08:18

Суд арештував усіх підозрюваних у "бурштиновій справі"

Суд арештував усіх підозрюваних у "бурштиновій справі"

Усіх 5 затриманих у "бурштиновому" провадженні заарештовано суддями Голосіївського райсуду столиці. Про це у Фейсбук повідомив головний військовий прокурор Анатолій Матіос.

"Всі 5 затриманих у понеділок підозрюваних організаторів і керівників злочинної організації у "бурштиновому" провадженні заарештовані суддями Голосіівського райсуду столиці, з правом внесення застав відповідно у розмірі 9,5-5-5-4-2,7 мільйонів гривень. Три доби майже без сну, гарячі від кількості копій (5700 аркушів) процесуальних документів принтери, наспіх з'їдені партіі піцци, похапцем сім'ям зроблені дзвінки- просто робота. Схиляю голову самовідданості військових прокурорів та витривалості жінок суддів Голосіівського суду", - написав Матіос.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Польська поліція звинуватила українця у зґвалтуванні

Нагадаємо, 4 липня правоохоронці викрили та затримали членів організованого злочинного угруповання, яке займалося незаконними оборудками з видобування бурштину. До складу вказаного угруповання входили працівники правоохоронних органів регіону, а очолювали вказану злочинну схему заступник прокурора Рівненської області, підполковник контррозвідки місцевого управління СБУ та два колишніх начальника райвідділів поліції. Загалом угруповання, до якого також входили голови райдержадміністрацій, керівники районних прокуратур, керівники лісгоспів, а також представники криміналітету, налічувало 32 особи.

Зараз ви читаєте новину «Суд арештував усіх підозрюваних у "бурштиновій справі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути