четвер, 12 січня 2012 12:59

Студента, який пропав у одеських катакомбах, вже навіть не шукають

Студента, який пропав у одеських катакомбах, вже навіть не шукають
Костянтин Успєхов пропав у катакомбах

Сьогодні вночі пошукова група безрезультатно покинула катакомби в районі Холодної Балки. Після декількох діб пошуків одеським спелестологам так і не вдалося знайти зниклого в катакомбах студента.

"Ми двічі прочесали місцевість - у тому числі затопленні і віддалені райони катакомб. Близько 3 години ночі ми згорнули роботи і відправилися по домівках відсипатися. Поки що результат такий, що людини під землею немає, - розповів учасник пошукової групи з клубу "Горизонт" Максим, - Сьогодні буде прийнято рішення, чи варто проводити подальші пошуки Кості під землею".

За словами Максима, розповіді друзів і амуніція, знайдена на базі 10 січні підтверджує, що молодий чоловік був добре підготовлений для вилазки в катакомби, однак професійним спелеологом або спелестологом не був, пише Думська.

"Якщо судити за знайденими речей, то Костя не ходив в катакомби. Він залишив свої ліхтарі, запасний світло, мобільники і гроші на базі. Складається відчуття, що він просто відійшов на 5 хвилин і щось сталося, - каже Максим, - А заходити в катакомби ще далі, ніж заходили ми, особливого сенсу немає - туди навіть із знаннями і професійної вправністю потрапити досить складно, а не зовсім підготовленій людині - тим більше".

Учасник пошукової групи також зазначив, що на місці залишилися співробітники МНС і друзі зниклого хлопця. Молоді люди продовжують робити самостійні вилазки і спроби знайти Костю.

Нагадаємо, що 21-річний одесит пропав в одеських катакомбах 7 січня.

Зараз ви читаєте новину «Студента, який пропав у одеських катакомбах, вже навіть не шукають». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути