понеділок, 25 березня 2013 12:43

Столичні аеропорти і залізничний вокзал нормалізували роботу

Столичні аеропорти і залізничний вокзал нормалізували роботу
Фото: zn.ua

25 березня аеропорт "Бориспіль" працює в штатному режимі, забезпечуючи виконання добового плану польотів. Про це повідомили у прес-службі аеропорту.

Наразі для очищення аеродрому задіяно 14 машин Jet Broom, 6 тракторів, 4 роторні снігоочисні машини, бульдозери, тягачі. Окрім власної спецтехніки, використовується техніка підрядника – потужні завантажувачі та самоскиди.

Протягом усіх днів негоди аеродром підтримувався в експлуатаційному стані. Наразі повністю розчищено ЗПС, перони, місця стоянок повітряних суден, руліжні доріжки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Борисполі скасовано ранкові рейси на виліт

Служби аеропорту протягом минулих трьох діб працювали у посиленому режимі. Такий режим роботи триває і донині.

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) 25 березня працює на приліт / виліт, всі рейси відбувають за розкладом, повідомила прес-служба аеропорту.

Згідно з її даними, з 22 по 24 березня під час ускладнення метеоумов, в аеропорту всі служби працювали в посиленому режимі. Була задіяна вся снігоприбиральна техніка.

Столичному залізничному вокзалу також вдалося нормалізувати роботу.сСтаном на 25 березня усі пасажирські поїзди зі станції Київ-Пасажирський відправляються без затримок. Вокзал працює в штатному режимі.

Залізничники увели у графік переважну більшість поїздів, які зазнали затримок руху через складні погодні умови під час вихідних.

Зараз ви читаєте новину «Столичні аеропорти і залізничний вокзал нормалізували роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути