неділя, 25 грудня 2016 12:45

Стало відомо, хто був на борту російського літака

Стало відомо, хто був на борту російського літака

Серед загиблих внаслідок катастрофи авіалайнера Ту-154, виявилися журналісти та громадський діяч, задіяні під час окупації Криму та Донецьку.

Про це свідчать списки пасажирів літака, оприлюднені міністерством оборони Росії.

На борту літака перебували знімальна група телеканалу НТВ: кореспондент програми "Чрезвычайное происшествие" Михайло Лужецький та оператор Олег Пестов, а також звукорежисер Євген Толстов, які були включені до переліку представників ЗМІ, що нагороджені орденом "За заслуги перед вітчизною" за висвітлення "повернення Криму".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Артисти в Ту-154 летіли на концерт для російських військових в Алеппо

Також серед загиблих у авіакатастрофі – виконавчий директор фонду "Справедлива допомога" Єлизавета Глинка, відома ЗМІ як "Доктор Ліза" через свою діяльність в окупованому Донецьку. Зокрема, вона багаторазово робила заяви про відсутність російських військових на Донбасі.

Вранці, 25 грудня, близько 4:40 за київським часом, через кілька хвилин після зльоту військово-транспортний літак Ту-154 Міноборони Росії, що вилетів з Сочі в Сирію (Латакію), пропав з радарів. На борту перебувало понад 90 чоловік - російські військові, артисти ансамблю ім. Александрова, 9 російських журналістів і вісім членів екіпажу.
Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, хто був на борту російського літака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути