неділя, 28 серпня 2016 23:49

Стали відомі подробиці затримання кримінальних "зірок" на похоронах "злодія в законі"
7

Фото: dn.npu.gov.ua

В Донецьку область повинні були приїхати понад 300 кримінальних авторитетів з декількох країн на поховання донецького "злодія в законі" Олексія Сальникова ("Льохі Краснодонського"), який помер від передозування наркотиками.

Про це повідомили в прес-службі Відділу комунікації поліції Донецької області.

Як зазначається, щоб не дати можливості криміналітету скористатися нагодою і провести на Донбасі "сходку", правоохоронці спрацювали на випередження і розгорнули превентивну спецоперацію на території Слов'янського району.

"Було організовано ретельну перевірку осіб та транспорту на території курортної зони. Перший кортеж кримінального світу був зупинений ще вчора ввечері. "Злодії в законі" приїхали не з порожніми руками. Під час огляду машин співробітниками поліції було вилучено мисливську рушницю, патрони, біти. 40 осіб були доставлені в Слов'янський відділ поліції для встановлення особи і перевірки по базах розшукуваних", - йдеться в повідомленні.

В прес-службі додали, що вже сьогодні в одному з ресторанів Святогірська поліцією було затримано інших представників криміналітету - 70 осіб, раніше неодноразово судимих за тяжкі і майнові злочини. Зараз на місці тривають слідчо-оперативні дії. У кількох людей виявлені при собі наркотики.

У поліції уточнили, що завдяки проведеним заходам зважилися "засвітитися" на похованні далеко не всі кримінальні авторитети.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Злодії обікрали дитячий садок

"Від очікуваних 300 осіб на Донбас прибула тільки половина гостей. Незважаючи на посилену конспірацію, до якої вдалися "вершки" злочинного світу, інші оцінили ризик бути затриманими поліцією. Серед присутніх вже ідентифіковані деякі відомі злодії. Поліцейські відпрацьовують їх зв'язок з представниками незаконних збройних формувань і можливі канали співпраці з терористами", - додали в поліції.

Нагадаємо, на похоронах "злодія у законі" затримали 106 кримінальних "авторитетів".

Зараз ви читаєте новину «Стали відомі подробиці затримання кримінальних "зірок" на похоронах "злодія в законі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути