вівторок, 22 грудня 2015 17:41

Стали відомі подробиці ДТП за участі машини Омельченка

Стали відомі подробиці ДТП за участі машини Омельченка
Після аварії Тетяна Микитин впала у кому

Автомобіль екс-мера Києва Олександра Омельченка на "зебрі" збив 31-річну Тетяну Микитин. Жінка родом з Червонограда Львівської області. До Києва з 5-річною дочкою та громадянським чоловіком переїхала три роки тому.

Аварія сталася на Столичному шосе 20 грудня близько 16.00. Жінка переходила дорогу пішоходним переходом. Поверталася після роботи додому. На великій швидкості її збило "Вольво". Жінку в стані глибокої коми відвезли до 17-ї лікарні.

"Про аварію дізнався лише наступного дня. Жінка не прийшла на ніч додому. Подумав, що лишилася у подруги. Бо напередодні посварилися. Коли в інтернеті прочитав про аварію на Столичному, стало не по собі. Взяв документи й побіг в 17-у лікарню, - розповідає громадянський чоловік Роман Королюк. - Коли побачив Таню, відчув шок. Вона лежала вся побита, поломана. Лікарі не дають жодних гарантій, що виживе".

Винним у ДТП себе визнав 61-річний водій Омельченка. На час слідства його затримали. Чоловік хворіє на цукровий діабет. Через погане самопочуття його поклали до лікарні.

"Не вірю, що то водій збив. Є люди, які на момент удару бачили за кермом Омельченка. Коли авто за 20 хв повернулося на місце аварії, у "Вольво" сидів вже зовсім інший чоловік, - каже Королюк. - До мене приходили родичі водія. Вибачалися, пропонували допомогу. Купили для Тані медикаменти. Та толку? Вона помирає".

За останні шість років це третя аварія за участю автомобіля Олександра Омельченка. 2009-го на виїзді з села Чапаєвка під Києвом джипом насмерть збив 48-річного Олександра Карпинського. 2013-го позашляховик екс-мера вилетів на зустрічну смугу та врізався в огорожу біля станції метро Арсенальна.

Зараз ви читаєте новину «Стали відомі подробиці ДТП за участі машини Омельченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути