вівторок, 17 січня 2012 10:48

Сталася аварія на території Бортницької станції аерації

Сталася аварія на території Бортницької станції аерації

На території Бортницької станції аерації, на самопливному Лівобережному колекторі діаметром 30 метрів поряд з насосною станцією першого підйому, стався провал розмірами 10 на 10 метрів і глибиною 8 метрів.

Як повідомляє прес-служба ПАТ "Акціонерна компанія "Київводоканал", аварія сталася 17 січня, о 0:30. Для здійснення першочергових заходів з ліквідації аварії стічні води переведені з Новодарницького на Позняківський колектор. Для локалізації провалу задіяні аварійні бригади департаменту експлуатації каналізаційного господарства, зокрема фахівці ділянки колекторів глибокого закладення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пляжі Коктебеля залило фекаліями

Крім того, почав роботу оперативно створений штаб з ліквідації аварійної ситуації в складі провідних технічних фахівців на чолі з головою правління ПАТ "АК "Київводоканал" Валерієм Ченчевим.

На місці провалу працює електротехнічна лабораторія технічного департаменту "Київводоканалу" для з'ясування способів усунення аварії та необхідних для цього ресурсів.

Зараз ви читаєте новину «Сталася аварія на території Бортницької станції аерації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути