субота, 22 жовтня 2016 14:03

Спалили авто начальника податкової інспекції
5

У ніч проти 22 жовтня в Одесі на вулиці Урожайній спалили автомобіль Volkswagen Passat, який належить начальнику податкової інспекції Київського району Олені Мусієнко.

Про це повідомляє ДСНС області.

"Повідомлення про загоряння надійшло о 1:20. Автомобіль знищено вогнем повністю. Ймовірна причина пожежі - занесення джерела запалювання вогню ззовні", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волонтера викрали зі стоянки перед готелем

Начальник Державної податкової інспекції у Київському районі Одеси Олена Мусієнко в коментарі "7 телеканалу" підтвердила, що це її машина. Підпал вона пов'язує з професійною діяльністю і розцінює як спробу тиску. Протягом останніх двох тижнів за нею стежили невстановлені особи. Під час підпалу машини на вулиці було відключено електрику, камери зовнішнього спостереження не працювали.

У селищі Чинадійово Мукачівського району на Закарпатті невідомі обстріляли автомобіль Mercedes-Benz, що належить 54-річному підприємцю.

Зараз ви читаєте новину «Спалили авто начальника податкової інспекції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути