Ексклюзиви
субота, 22 жовтня 2016 11:45

Волонтера викрали зі стоянки перед готелем

Львівський волонтер Петро Кондрак зник у Чернівцях. Дружина деякий час не тривожилася, бо чоловік часто їздив у справах, але потім їй зателефонували з повідомленням про викрадення, тому жінка пішла до поліції, йдеться в сюжеті ТСН.

Оксана Кондрак розповідає, що це сталося через два дні після того, як Петро поїхав у Чернівці. Зник із автостоянки готелю "Буковина".

 

"Спецпідрозділ, як вони себе назвали, "Альфа". Захопили цього чоловіка, речі залишилися, ключі. Вони його закинули в бус. Були у формі зеленій, без масок, у спецформі, оперативно вони це все зробили, і залишили місце", - розповів директор готелю Андрій Брязкало.

Саме він і викликав поліцію. Правоохоронці описали майно волонтера і поїхали.

У місцевому управлінні СБУ повідомили, що на території області того дня вони спецоперації не проводили. У поліції області нічого коментувати не стали, посилаючись на таємницю слідства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батька двох дітей розшукують третій місяць

Рідні ж упевнені, що правоохоронці мовчать, бо волонтера просто не шукали.

"Працівники поліції не прийняли ніяких мір від часу скоєння злочину, тому що вони кажуть, що немає підстав вважати, що це є кримінальна справа, хоча є очевидці, що людина була викрадена", - каже сестра волонтера Лілія Якимець.

Петро Кондрак більше двох років на волонтерських засадах возив допомогу бійцям на Донбас. Друзі та рідні кажуть, що він не мав ворогів, нічого не казав про погрози. Загадкове зникнення волонтера поки що не можуть пояснити і правоохоронці ні у Львові, ані в Чернівцях.

У місті Борщів на Тернопільщині о 6-й ранку невідомі влаштували стрілянину у будинку бійця "Айдару" Вадима Цукерника. Потім вивезли чоловіка у невідомому напрямку.

Зараз ви читаєте новину «Волонтера викрали зі стоянки перед готелем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути