вівторок, 07 травня 2013 16:48

Смертельне ДТП на Рівненщині: "Ланос" протаранив столичну маршрутку
5

Фото: Фото: Віктор Гомоль

У суботу, 4 травня, о пів на другу ночі на автодорозі Київ-Чоп, поблизу села Федорівка Гощанського району Рівненської області легковик "Део-Ланос" врізався в маршрутку, яка стояла на узбіччі. Одна людина загинула, двох постраждалих госпіталізували.

"За попередніми даними, автобус "Volkswagen-LT 35" стояв припаркований на правому узбіччі частково на проїзній частині дороги. В цей час автомобіль "Део-Ланос", рухаючись зі сторони Києва в напрямку до Рівного, здійснив на нього наїзд. Від сили удару автобус розпочав рух і наїхав на людей, які вийшли з нього", - розповідає Руслан Панасюк, інспектор сектора зв'язків з громадськістю обласного відділу ДАІ.

За кермом легковика, який врізався в маршрутку був 33-річний мешканець Рівного. Водію автобуса 48 років. Він також рівнянин.

"У мене лопнув пасок паливного насоса. Тож, зупинився, як зупинився. Машину з проїзної частини дороги допомогли відтягти пасажири. Коли сталася аварія, в машині були увімкненні габаритні вогні та аварійна", - пояснює водій маршрутки.

У ДТП постраждало троє людей. Вони стояли перед автобусом коли в нього врізався "Ланос". 28-річного мешканця села Біла Криниця рівненського району доставили в приймальне відділення Гощанської райлікарні. Під час надання медичної допомоги він помер. Ще двох постраждалих госпіталізували в травматологію обласної клінічної лікарні.

У 43-річного мешканця Миколаєва діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс мозку та закритий перелом нижньої третини кістки лівої гомілки зі зміщенням. У потерпілого 41-річного мешканця райцентру Дрогобич, що на Львівщині медики виявили закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забійну рану потилиці та перелом кісток черепа.

Обидва водії в ДТП не постраждали. Всього в маршрутці було 7 пасажирів.

Нагадаємо, що торік у грудні на автодорозі Київ-Ковель-Ягодин, поблизу села Янівка Сарненського району на Рівненщині автомобіль "Mercedes-Benz 308" під час обгону врізався в зустрічну маршрутку "Рівне-Кузнецовськ" з 25-ма пасажирами. Водії вантажного мікроавтобуса та маршрутки загинули на місці ДТП.

Зараз ви читаєте новину «Смертельне ДТП на Рівненщині: "Ланос" протаранив столичну маршрутку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути