Ексклюзиви
вівторок, 21 лютого 2012 18:22

Сину "регіонала" порвали вухо після вечірки у нічному клубі

Сину "регіонала" порвали вухо після вечірки у нічному клубі

Син народного депутата-"регіонала" Олега Надоші потрапив у халепу. Як повідомляють власні джерела ТСН-Особливе, 22-річному нащадку нардепа Андрію в одному з нічних клубів, за різною інформацією, чи то відірвали, чи то надірвали вухо.

Цю справу активно розслідують столичні правоохоронці. За попередньою версією, молодший Надоша у нічному закладі з другом святкував вдалу здачу іспиту в університеті. Але гарний настрій хлопців, невідомо чому, зіпсував власник цього клубу. Результат - нібито відірване вухо та інші тілесні ушкодження.

Тато постраждалого, відомий своїм законодавчим прагненням скасувати в Україні зимовий час, налаштований рішуче, і упевнений, що винні неодмінно будуть покарані.

"Власник цього Шульца, або як називається, святкував свій день народження. Ці двоє - мій син і його друг - були там. Пішли в туалет, вийшли з туалету, ну і це опудало накинулося на них. Ось такі у нас справи відбуваються... На жаль, в такій країні живемо...", - прокоментував інцидент Надоша–старший.

Раніше у центрі скандалу опинився син народного депутата Володимира Ландіка Роман після того, як в ніч з 3 на 4 липня 2011 року в ресторані "Баккара" жорстоко побив 20-річну модель Марію Коршунову. Луганський суд визнав Ландіка винним: депутат отримав 3 роки позбавлення волі з випробувальним строком на 2 роки.

Зараз ви читаєте новину «Сину "регіонала" порвали вухо після вечірки у нічному клубі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

102

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути