середа, 22 серпня 2012 18:37

Сільський голова на Кіровоградщині вистрілив у спину чоловіку з дитиною на руках

22 серпня голова сільради села Седнівка, що в Устинівському районі Кіровоградщини, Іван Блажко вистрілив із пневматичної рушниці в спину чоловіку з дитиною на руках.

Цього дня, близько першої години ночі подружжя Ігор Літянков та Інна Нижник із річною донечкою збирались повертатися з Седнівки, де гостювали на дні народження знайомої, додому, в Устинівку. Чоловік із дитиною на вулиці вже виглядав викликану машину, коли до них підбіг невідомий із рушницею.

Свідки події переконують, що це був сільський голова Іван Блажко. Голова сільради обурювався гучною музикою, яка серед ночі супроводжувала свято. Щоб уникнути конфлікту, Ігор із малям на руках попрямував назад у хату, і в цей час сільський голова вистрілив йому у спину.

Дружина потерпілого розповідає, що міліція на виклик приїхала не відразу, а складаючи протокол намагалася залишити на папері вільні місця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Кіровоградщині в барі з дробовика застрелили підлітка

Як розповіли журналістам місцеві мешканці, голова сільради не боїться покарання, адже його брат Олександр Блажко – заступник голови Устинівської райдержадміністрації, а племінник – начальник ДАІ Устинівки.

Звинувачений Іван Блажко на запитання про інцидент відповідає з гумором.

"Це все дурниця і брехня! Мені о пів на першу ночі зателефонувала жителька села, що у сусідів музика і шум. Вона до них зверталась, а її посилали подалі. Я пішов до них. Вони п'яні і неадекватні почали обзивати мене. Ну я ж нормальна людина – розвернувся і пішов. А от тепер така чутка з'явилась, навіть не знаю звідки. Шкодую тільки, що не записав як вони мене обзивали. Неприємна річ, особливо перед виборами", - зазначив підозрюваний.

Голова сільради переконує, що це місцеві конкуренти з опозиційних сил роздули вигадану історію.

Віталіна Бевзенко, керівник відділу зв'язків з громадськістю УМВС у Кіровоградській області, повідомила, що заява від потерпілого надійшла в Устинівський райвідділ міліції, і по цьому факту ведеться перевірка, результатів якої можна чекати найближчим часом.

Зараз ви читаєте новину «Сільський голова на Кіровоградщині вистрілив у спину чоловіку з дитиною на руках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути